Spaghettifestijn

8ste spaghettifestijn van Badmintonclub Latem-De Pinte! Onze jeugd zorgt samen met een aantal trainers voor homemade spaghetti en dessert.
Kom proeven samen met je gezin, vrienden, collega's, buur, familie, andere LDP leden, ...  van een heerlijk bord spaghetti en zelfgemaakte desserts.

Praktisch:

Wanneer en waar? Zaterdag 7 maart, vanaf 18u00 in de Vierschaar (Xavier De Cocklaan 5, 9831 Deurle).

Wat kost dat? Amper €12 voor volwassenen en €9 voor kinderen. Betalen doe je gewoon ter plaatse.

Wat krijgen we? Heerlijke spaghetti (glutenvrij en/of vegetarisch op aanvraag), aangevuld met een huisgemaakt dessert. Njammie!!!

Ten voordele van wat is dat? De opbrengt gaat integraal naar onze jeugdwerking, zodat we iedereen degelijke trainingen kunnen aanbieden tegen democratische prijzen.

En de Bowling? Jeugdspelers die willen, kunnen vooraf (vanaf 14u30) mee gaan bowlen in den Bowl Inn. Zij zakken dan tegen 18u00 te voet (onder begeleiding) af naar De Vierschaar.

Hoe inschrijven? Zowel voor de spaghetti als het bowlen kan je inschrijven tot 1 maart, middels een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld gewoon het aantal volwassenen/kinderen en laat zeker iets weten als je je pasta liever glutenvrij en/of vegetarisch hebt.!!

U bevindt zich hier: Home