Clubdag 2019 : Sneukelfietstocht en BBQ op zaterdag 29 juni

Traditiegetrouw sluiten we het badmintonseizoen af met ons eetfestijn. Vorig jaar maakten we een upgrade naar onze eerste editie: 'CLUBDAG BC Latem-De Pinte'!
Na het succes van vorig jaar, gaan we lekker door op dit elan!

Wat?
Op zaterdag 29 juni verwelkomen we jullie in De Blije School (Gemeentelijke basisschool De Pinte, Polderbos 1, De Pinte) vanaf 13u (laatste vertrek vanuit De Blije School is om 13u45)  voor de mensen die willen deelnemen aan de sneukeltocht. Een recreatieve fietstocht die ons o.a. via Afsnee, Baarle, Merendree, Vlinderhoute, Drongen en Sint-Denijs-Westrem terug naar De Pinte brengt. Onderweg voorzien we twee tussenstops om de nodige energie bij te tanken. Iedereen fietst aan zijn/haar eigen tempo, zodat de tocht geschikt is voor jong en oud. 
Alle deelnemers ontvangen bij vertrek uiteraard een uitgebreide routebeschrijving, zodat jullie zeker niet verdwalen. Tussen 17u30 en 18u komen we dan terug aan in De Blije School waar jullie de mogelijkheid hebben om te douchen in het OCP (recht tegenover de school) en nadien kunnen binnenwandelen op onze gezellige receptie. 

Voor zij die de zaterdagmiddag al andere plannen hebben, geen probleem. Gewoon aansluiten op de receptie op de speelplaats van de Blije School omstreeks 18u30 en nadien meesmullen van een heerlijke BBQ kan natuurlijk ook.

Praktisch?
De namiddag fiets- en sneukelplezier kost €10 voor volwassenen en €5 voor kinderen (6-12j). 
Wie jonger is dan 6, mag gratis mee!
De BBQ kost net als vorig jaar €20 voor volwassenen en €15 voor kinderen (6-12j)
Inschrijven kan vanaf nu tot 24 juni, via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gewoon vermelden met hoeveel kinderen en volwassenen je van de partij bent voor Sneukeltocht en/of BBQ en het totaalbedrag overschrijven op rekeningnummer BE60 3900 1032 2370. Vermeld daarbij "Sneukeltocht en/of BBQ" en je naam, zodat onze penningmeesteres alles een beetje kan opvolgen.

We verwelkomen jullie graag op onze Clubdag 2019!

U bevindt zich hier: Home