Jeugdstage

Van vrijdag 20 april tot zondag 22 april 2018 trekt de jeugd van Badmintonclub Latem-De Pinte op stage, onder leiding van enkele barmhartige begeleiders. Zoals elk jaar staan er weer tal van geestigheden op het programma, van sport over spel tot - voor wie braaf is - misschien zelfs een fuifke. De flyer met algemene info kunnen jullie hier bewonderen, meer concrete info volgt via de jeugdtrainers.

Spaghetti-avond

De spaghetti-avond was een groot succes, met een meer dan behoorlijke opkomst. De jeugd van Badmintonclub Latem - De Pinte hoopt dat jullie het njammie vonden en dankt alle aanwezigen voor hun komst. Nen dikke merci!

Geen badminton in sporthal De Pinte

Op zaterdag 28 en zondag 29 april is er geen badminton in sporthal De Pinte.
De sporthal is het hele weekend bezet door de tweejaarlijkse turnshow van TK Olympia.

U bevindt zich hier: Home