Leietornooi - 14 en 15 oktober

Wie nog niet uit zijn badminton-zomerslaap ontwaakt is, maakt daar maar beter werk van! Over luttele dagen gaat de competitie immers van start en over enkel weken is het alweer tijd voor ons Leietornooi. Dat tornooi is intussen aan z'n 24ste editie toe en vindt dit jaar plaats op 14 en 15 oktober, in sporthal van Latem. Inschrijven kan vanaf 1 september middernacht, via deze link. Zet je wekker maar al!

Recreantentornooi - Zondag 19 november

Ook voor wie het allemaal niet zo officieel en competitief moet, is er goed nieuws: op zondag 19 november organiseren we in De Pinte de god-mag-weten-hoeveelste editie van het recreantentornooi. Het tornooi staat zoals altijd open voor niet-geklasseerde spelers en spelers met een D-, C2- of C1-klassement. Iedereen wordt ingedeeld volgens zijn of haar niveau, zodat iedereen leuke wedstrijden kan spelen. In de voormiddag staat het dames- en herendubbel op het programma (vanaf 9u), in de namiddag spelen we gemengd (vanaf 13u30).

Aangezien er zich de laatste seizoenen heel wat nieuwe spelers hebben aangesloten bij ons club, hopen we jullie massaal te mogen verwelkomen. Tijdens het recreantentornooi staat plezier centraal en speelt iedereen sowieso een behoorlijk aantal wedstrijden, zodat het voor beginnende spelers de ideale gelegenheid is om de tornooisfeer op te snuiven. En uiteraard zijn ook alle ouwe rotten van harte welkom! Meer info vind je hier en inschrijven kan hier, tot 15 november. Wie nog met vragen zit, kan altijd bij master of ceremony Willy terecht.

U bevindt zich hier: Home