Nieuwjaarsreceptie - 28 november

Voor de nieuwjaarsreceptie gooien we het dit jaar over een andere boeg: in plaats van des avonds te klinken op het nieuwe jaar, spreken we 's middags onze wensen uit. De feestelijkheden vinden plaats op 28 januari, zo tussen 11u00 en 13u00 in de Brouwerijschuur in Latem. Wie zin heeft, kan al een uurtje vroeger afzakken en deelnemen aan een wandeling doorheen het prachtige, Latemse ommeland. Meer gedetailleerde informatie volgt per mail, samen met richtlijnen voor het inschrijven.

Sluiting sporthallen eindejaarsperiode

Wie van plan was de feestkilo's er onmiddellijk af te meppen, zou wel eens bedrogen uit kunnen komen. De spothallen gaan immers even in winterslaap en zijn niet altijd open tijdens de eindejaarsperiode:

  • De sporthal van Latem doet de volledige kerstvakantie (25/12 - 07/01) de boeken toe. Er kan dus een laatste keer gebadmintond worden op donderdag 21 december, daarna zitten we op droog zaad tot maandag 8 januari.
  • In De Pinte kan er niet gespeeld worden op zondag 24 december en zondag 31 december. Tussendoor kan er normaal gewoon gedropt, gelobd en gesmasht worden. Opslaan mag ook wel, denk ik.

 

U bevindt zich hier: Home