Clubdag - Zaterdag 30 juni

Op zaterdag 30 juni organiseren we onze allereerste clubdag, waarin de sneukeltocht en de einde-seizoenbarbecue gecombineerd worden tot een dag vol sport en lekkers. Concreet:

• Wie zin heeft om voor het eetfestijn wat te fietsen, zakt tegen 12u45 af naar het OCP. Daar vertrek je voor een recreatieve fietstocht die langs Asper, Vurste en Lozer uiteindelijk via Nazareth en Eke terug naar het OCP voert. Onderweg zijn er twee sneukelstops, kwestie van op tijd en stond wat energie bij te tanken.

• De laatste fietsers worden tegen 17u45 terug aan het OCP verwacht, zodat zij zich daar kunnen verfrissen voor ze afzakken naar de receptie (vanaf 18u00) en de barbecue. Ga je liever thuis douchen, dan mag dat natuurlijk ook. Wie liever niet mee fietst, die komt gewoon tegen 18u00 naar het OCP.

• De sneukeltocht kost €10 voor volwassenen en €5 voor kinderen (6 tot 12 jaar), de barbecue kost €20 voor volwassen en €15 voor kinderen (6 tot 12 jaar). Wie jonger is dan zes fietst, sneukelt en barbecuet gratis mee.

• Inschrijven kan tot 24 juni, middels een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gewoon laten weten met hoeveel kinderen/volwassenen je van de partij bent voor de sneukeltocht/barbecue en het totaalbedrag overschrijven op BE60 3900 1032 2370. Vermeld liefst wel "sneukeltocht en/of barbecue" en je naam, zodat onze penningmeesteres alles een beetje kan opvolgen.

Racketlon - Zaterdag 25 augustus

De laatste zaterdag van augustus slaan we al voor de tiende keer de handen in elkaar met TTC De Pinte en TK De Pinte en doen we weer van racketlon! Voor wie het nog niet weet: racketlon is een racketsport-meerkamp waarbij je het tegen elkaar opneemt in tafeltennis, badminton, squash en tennis. Meer info volgt dra per mail, in afwachting daarvan vind je ook al een en ander op de website.

U bevindt zich hier: Home