Wie zijn wij?

In 2013 trokken de grote leiders van Latem BC en BC Polderbos hun rubberen laarzen aan en stampten ze samen een nieuwe club uit de grond: Badmintonclub Latem-De Pinte. Een veelzijdige fusieclub was geboren, waarin al het beste van haar voorgangers verenigd werd.

Behalve de spitsvondige naam en de spitante penningmeesteres, zijn dit de voornaamste troeven van Badmintonclub Latem-De Pinte:

• Veel speelmomenten. Op maandag, woensdag, donderdag én zondag is er vrij spel voor volwassenen, telkens voor spelers van alle niveaus. Eens proberen? Gewoon een mailtje sturen naar een bestuurslid en langskomen! De eerste keer is 't voor niets, vanaf de tweede keer betaal je lidgeld.
  • Trainingen voor beginners en gevorderen. Elk seizoen organiseren we een aantal trainingsessies voor beginners, zodat ze direct kunnen meedraaien tijdens het vrij spel. Wekelijks is er ook een training voor enthousiaste competitiespelers.
  • Competitiemogelijkheden voor iedereen. We nemen met een flink aantal ploegen deel aan de competitie, zowel in de provinciale als in de Vlaamse reeksen. Elk seizoen worden de teams opnieuw samengesteld, zodat alle gegadigden een plaatsje vinden.
  • Een uitgebreide jeugdwerking. Gedaan met priegelen op je smartphone! Wij organiseren trainingen voor zeven- tot achttienjarigen, telkens onder leiding van een gediplomeerde coach. Elk jaar trekken we met de hele bende op weekend en organiseren we een internationaal jeugdtornooi.

Kortom: bij Badmintonclub Latem-De Pinte vindt iedereen die graag op een pluim mept zijn gading. Neem dus maar alras je slaghout ter hand, geef je paard de sporen en zak in gestrekte draf af naar de sporthal van Latem of De Pinte. Ju!

U bevindt zich hier: Home Club Wie zijn wij