Overzicht lidgeld

Onderstaande tabel geeft een duidelijk overzicht van de lidgelden voor de verschillende spelersgroepen en de eventuele extra kosten voor trainingen. Personen met een beperking en 55-plussers betalen minder, om het sporten bij iedereen aan te moedigen.

 Wat  Lidgeld
 Lidgeld recreant  €90
 Lidgeld competitiespeler  €125
 Lidgeld 55+ €80
 Lidgeld personen met een beperking €80
 Training competitiespeler (dinsdagavond)  €100

Overschrijven doe je op onderstaand rekeningnummer, met als mededeling "lidgeld" en je naam. Indien je voor training betaalt, vermeld je "training competitie" of "training beginner" en je naam.

IBAN: BE60 3900 1032 2370
BIC: BBRUBEBB

 Ook nog goed om weten

  • De bovenstaande tarieven gelden voor een volledig seizoen (1 september tot 31 augustus). Wie na 1 januari inschrijft, betaalt minder. Mail in dat geval naar naar het secretariaat voor meer concrete informatie.
  • Betaal je lidgeld voor de start van het seizoen, anders ben je niet verzekerd.
  • De meeste ziekenfondsen geven een tussenkomst voor het beoefenen van een sportactiviteit en betalen een deel van het lidgeld terug. Klik hier om het juiste formulier te downloaden, vul het formulier in en laat het ondertekenen door een bestuurslid.
  • Plastic shuttles worden door de club voorzien en zijn dus inbegrepen in het lidgeld. Wil je met veren shuttles spelen, dan moet je die zelf meebrengen.
  • We spelen altijd, ook tijdens de schoolvakanties. Enkel wanneer de sporthallen gesloten zijn (in juli en op feestdagen) moeten we afhaken.

 

U bevindt zich hier: Home Volwassenen Lidgeld