Speeluren

Op maandag, woensdag, donderdag en zondag is er vrij spel voor volwassenen, telkens voor spelers van alle niveaus. We spelen altijd, ook tijdens de schoolvakanties. Enkel wanneer de sporthallen gesloten zijn (in juli en op feestdagen), moeten we noodgedwongen afhaken.

Dag  Uren  Sporthal  Aantal terreinen
 Maandag  20u15 - 23u

Latem

8 terreinen

Woensdag  20u - 23u  De Pinte 12 terreinen
 Donderdag  20u - 23u  Latem

tot 20u30: 8 terreinen
na 20u30: 12 terreinen

Zondag  20u - 22u  De Pinte   12 terreinen

Op maandag, donderdag en zondag wordt er ook competitie gespeeld, waardoor er soms twee of vier terreinen minder beschikbaar zijn voor vrij spel.

Hoe werkt het in de praktijk?

Tijdens de speelmomenten kom je en vertrek je wanneer je wil. Je wacht gewoon tot je met z’n vieren aan de kant staat, loopt een terrein op en speelt een wedstrijdje. Na afloop verlaat je het veld en stel je nieuwe teams samen.

Ben je nieuw in de club? Aarzel dan zeker niet om mensen aan te spreken en je aan te sluiten bij een groepje. Bij ons speelt iedereen met iedereen!

Enkele gouden regels

•  Iedereen helpt met het opzetten van de netten. Wie als laatste op een derde van de zaal speelt, ruimt de netten op.
  • Als alle terreinen bezet zijn en er spelers wachten, worden wedstrijden sowieso gestopt na twee sets (ook als er geen winnaar is).
  • Opdat zoveel mogelijk mensen zouden kunnen spelen, spelen we vooral dubbelwedstrijden. Er wordt enkel enkel gespeeld wanneer er terreinen vrij zijn, meestal later op de avond.
  • Laat geen vuilnis achter in de zaal, neem je lege flessen en blikjes altijd mee als je de zaal verlaat.
  • Na het sporten wordt er nagekaart in de cafetaria. Wie een douche neemt, maakt meer kans op een traktatie.

U bevindt zich hier: Home Volwassenen Vrij spel