1. Racketlon

  Racketlon

  GEANNULEERD WEGENS COVID-19
  Tijd om je horizon te verruimen! Tijdens de racketlon nemen we het tegen elkaar op in badminton, squash, tafeltennis en tennis. Wie kroont zich dit jaar tot King en Queen of Rackets?

  Meer info volgt in juni!

 2. Kerstminton

  Kerstminton

  Om het jaar met een vrolijke noot af te sluiten, organiseren we een gezellig clubtornooitje. De kerstoutfit is optioneel, maar het nakaarten met hapjes en drankjes is verplicht.

  Concreet:

  • Donderdagavond 23 december in de sporthal van Sint-Martens-Latem
 3. Paasactie

  Paasactie

  Een paasactie om onze clubkas te spijzen. We gebruiken de opbrengst om onze leden (jong en oud) tegen democratische prijzen speelmomenten te kunnen aanbieden, competitie te laten spelen, trainingen te volgen, enzovoort!

  Bestellen kan via
  deze link

 4. Recreantentoernooi

  Recreantentoernooi

  De 3e zondag van november vindt traditioneel ons recreantentoernooi plaats. Speelplezier gegarandeerd! We vangen aan met het dames en heren dubbel in de voormiddag, gevolgd door het gemengd dubbel in de namiddag.

  Lees meer

 5. Sinterklaas op bezoek bij de jeugd

  Sinterklaas op bezoek bij de jeugd

  De goedheilig man houdt halt bij de sporthal en trakteert alle badmintonnertjes op lekkers. Als hij goed gemijterd is, durft hij zelfs zijn staf in te ruilen voor een racket en een pluimpje mee te slaan.

 6. Nieuwjaarsreceptie

  Nieuwjaarsreceptie

  We zetten het nieuwe jaar sportief én lekker in. Eerst maken we een mooie winterwandeling, daarna doen we ons tegoed aan pannenkoeken, een coupe cava of een glas La Chouffe. We starten om 14h met de wandeling, en de receptie start rond 15h.

  Ik schrijf me in

 7. Leietoernooi

  Leietoernooi

  Het laatste weekend van januari wordt de sporthal in De Pinte (OCP) omgetoverd tot een ware badmintontempel en vindt de 28e editie plaats van ons Leietoernooi. Be there or be square!

  Lees meer

 8. Spaghetti-avond

  Spaghetti-avond

  Op 11 maart is het weer tijd voor onze spaghetti-avond. Zelfgemaakte spaghetti, al dan niet vegetarisch, met als afsluiter een heerlijk dessert, gefrabiceerd door onze jeugdspelers. Heerlijk, toch?!

  Ik schrijf me in

 9. Jeugdcup

  Jeugdcup

  Ieder jaar organiseren we onze eigen jeugdcup, die deel uitmaakt van de PBO Jeugdcup (een open jeugd circuit). Heb je thuis een badmintonspelertje rondlopen dat graag eens wil proeven van toernooien, of ben je zelf een jeugdspeler? Kijk dan zeker om je in te schrijven voor onze jeugdcup!

  Lees meer

 10. Jeugdstage

  Jeugdstage

  Ieder jaar trekken we er een weekendje tussenuit met onze jeugd, voor een heuse badmintonstage. De locatie durft al eens te veranderen, maar de ingrediënten zijn altijd min of meer dezelfde.

  Benieuwd? Lees meer

 11. Eetfestijn

  Eetfestijn

  We sluiten het seizoen graag samen af door te klinken met een glaasje, gevolgd door een gezellige barbecue!

  Concreet gaat dit door op zaterdagavond 24 juni in het OCP / de sporthal van De Pinte. Van 18u-19u houden we receptie, met aansluitend BBQ/veggie alternatief. Kostprijs: €25/volwassen & €15/kind (5-12 jaar). Inschrijven (en betalen) voor 10 juni is noodzakelijk.

  Ik schrijf me in