1. Koeken- en wijnverkoop

  Koeken- en wijnverkoop

  Onze herfstactie is afgelopen. Bedankt voor jullie vele bestellingen en om zo onze clubwerking te steunen!

 2. Racketlon

  Racketlon

  GEANNULEERD WEGENS COVID-19
  Tijd om je horizon te verruimen! Tijdens de racketlon nemen we het tegen elkaar op in badminton, squash, tafeltennis en tennis. Wie kroont zich dit jaar tot King en Queen of Rackets?

  Meer info volgt in juni!

 3. Recreantentoernooi

  Recreantentoernooi

  De 3e zondag van november vindt traditioneel ons recreantentoernooi plaats. Speelplezier gegarandeerd! We vangen aan met het dames en heren dubbel in de voormiddag, gevolgd door het gemengd dubbel in de namiddag.

  Lees meer

 4. Sinterklaas op bezoek bij de jeugd

  Sinterklaas op bezoek bij de jeugd

  De goedheilig man houdt halt bij de sporthal en trakteert alle badmintonnertjes op lekkers. Als hij goed gemijterd is, durft hij zelfs zijn staf in te ruilen voor een racket en een pluimpje mee te slaan.

 5. Kerstminton

  Kerstminton

  Om het jaar met een vrolijke noot af te sluiten, organiseren we een gezellig clubtornooitje. De kerstoutfit is optioneel, maar het nakaarten met hapjes en drankjes is verplicht.

  Concreet:

  • Woensdagavond 22 december in de sporthal van De Pinte (OCP)
  • Donderdagavond 23 december in de sporthal van Sint-Martens-Latem
 6. Nieuwjaarsreceptie

  Nieuwjaarsreceptie

  We zetten het nieuwe jaar sportief én lekker in. Eerst maken we een mooie winterwandeling, daarna doen we ons tegoed aan pannenkoeken, een coupe cava of een glas La Chouffe.

  Verdere info volgt eind december.

 7. Leietoernooi

  Leietoernooi

  Het laatste weekend van januari wordt de sporthal in De Pinte (OCP) omgetoverd tot een ware badmintontempel en vindt de 27e editie plaats van ons Leietoernooi. Be there or be square!

  Lees meer

 8. Spaghettiavond & bowling jeugd

  Spaghettiavond & bowling jeugd

  Elk jaar maken enkele leden samen homemade spaghetti en zorgen onze jeugdspelers voor zelfgemaakte desserts! Kom proeven samen met je gezin, vrienden, collega’s, buur, familie, andere LDP leden, … Jeugdspelers kunnen voorafgaand in de namiddag mee gaan bowlen in den Bowl Inn.

 9. Jeugdcup

  Jeugdcup

  Ieder jaar organiseren we onze eigen jeugdcup, die deel uitmaakt van de PBO Jeugdcup (een open jeugd circuit). Heb je thuis een badmintonspelertje rondlopen dat graag eens wil proeven van toernooien, of ben je zelf een jeugdspeler? Kijk dan zeker om je in te schrijven voor onze jeugdcup!

  Lees meer

 10. Jeugdstage

  Jeugdstage

  Ieder jaar trekken we er een weekendje tussenuit met onze jeugd, voor een heuse badmintonstage. De locatie durft al eens te veranderen, maar de ingrediënten zijn altijd min of meer dezelfde.

  Benieuwd? Lees meer

 11. Clubdag

  Clubdag

  Alle leden trommelen hun kinderen, ouders, nonkels en tantes op voor een recreatief fietstochtje. Onderweg voorzien we de nodige sneukelingen, achteraf is er nog een reuzelekkere barbecue.

  Meer info volgt in mei!