Een fusie

In 2013 trokken de grote leiders van Latem BC en BC Polderbos hun rubberen laarzen aan en stampten ze samen een nieuwe club uit de grond: Badmintonclub Latem-De Pinte. Een veelzijdige fusieclub was geboren, waarin al het beste van haar voorgangers verenigd werd.

Onze 4 troeven

Behalve de spitsvondige naam en de spitante penningmeesteres, zijn dit de voornaamste troeven
van Badmintonclub Latem-De Pinte:

Veel speelmomenten

Op woensdag, donderdag én zondag is er vrij spel, telkens voor spelers van alle niveaus. Eens proberen? Gewoon het contactformulier invullen en langskomen! De eerste keer is ‘t voor niets, vanaf de tweede keer betaal je lidgeld.

Uitgebreide jeugdwerking

Gedaan met priegelen op je smartphone! Wij organiseren trainingen voor zeven- tot achttienjarigen, telkens o.l.v. een gediplomeerde coach. Elk jaar trekken we met de hele bende op weekend en organiseren we onze eigen jeugdcup.

Competitiemogelijkheden & trainingen voor iedereen

We nemen met een flink aantal ploegen deel aan de competitie, zowel in de provinciale als in de Vlaamse reeksen. Elk seizoen stellen we de teams opnieuw samen, zodat alle gegadigden een plaatsje vinden. Wekelijks is er ook een training voor enthousiaste competitiespelers.

Onze badminton afterwork(out)

Naast de inspanning, is er ook tijd voor ontspanning! Na het vrijspel of een competitie-ontmoeting praten we graag nog even bij in de cafetaria. Je kan het zien als onze wekelijkse teambuilding. Natuurlijk is dit volledig informeel & vrijblijvend, maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Bestuur

Bavo
De Zutter

Voorzitter

Nancy
Reynaert

Secretariaat &
coördinator recreantenwerking

Miguel
Van Herpe

Coördinator
competitiewerking

Michiel
Thienpont

Coördinator
jeugdwerking
(i.s.m. Arne Feys)

Emmelie
Muylaert

Penningmeesteres & communicatie

2 sporthallen

Badmintonclub Latem-De Pinte speelt – hoe kan het ook anders – in de gemeentelijke sporthallen van Sint-Martens-Latem en De Pinte. Hieronder vind je het adres van beide sporthallen, alsook een handig plannetje waarop je ineens je route kan uittekenen.

Sporthal De Pinte

OCP (Ontmoetingscentrum Polderbos)
Polderbos 20
9840 De Pinte

Sporthal Sint-Martens-Latem

Hoge Heirweg 64
9830 Sint-Martens-Latem

Clubkledij

Wil je graag in onze clubkleuren spelen & onze club vertegenwoordigen? Dat kan! We organiseren 1 keer per jaar een bestelmoment. Onze T-shirts zijn beschikbaar in de volgende maten:

  • Kinderen: 116, 128, 140, 152 & 164
  • Dames: 36, 38, 40, 42, 44 & 46
  • Heren: S, M, L, XL & XXL

Wat kost dat?

  • Kinderen: €14 / T-shirt
  • Dames/heren: €16 / T-shirt

We houden jullie op de hoogte via onze website, Facebookpagina & per e-mail wanneer er een nieuw bestelmoment doorgaat.