Training competitiespeler

Elke donderdagavond organiseren we training voor competitiespelers, zodat zij de kleuren van onze club nog beter kunnen verdedigen. Praktisch:

• De trainingen gaan door in de sporthal van Sint-Martens-Latem, elke donderdagavond van 18.30 tot 20.30 u.
  • De trainingen staan onder leiding van Daan Van Heesvelde, een gediplomeerd trainer met meer dan 5 jaar ervaring.
  • De trainingen kosten €60 voor een volledig seizoen voor onze leden. Dit komt bovenop je lidgeld als competitiespeler. Je betaalt de trainingen bij aanvang van het seizoen, voor de eerste training.

Lidgeld competitiespeler

Hieronder geven we een duidelijk overzicht van het lidgeld als competitiespeler & de bijdrage indien je training wenst te volgen.

Competitiespeler

Training competitiespeler

Betalingsgegevens

Overschrijven doe je op onderstaand rekeningnummer, met als mededeling “lidgeld” en je naam

IBAN: BE60 3900 1032 2370
BIC: BBRUBEBB

Ook goed om te weten

• De bovenstaande tarieven gelden voor een volledig seizoen (1 augustus tot 31 juli). Wie na 1 januari inschrijft, betaalt minder. Mail in dat geval naar het ons secretariaat voor meer concrete informatie.
  • Betaal je lidgeld voor de start van het seizoen, anders ben je niet verzekerd!
  • Veren shuttles worden door de club voorzien tijdens de competitie-ontmoetingen. Voor de gewone speelavonden, dien je zelf veren shuttles te voorzien. In beide sporthallen kan je deze shuttles aankopen via de club. Spreek hiervoor iemand van het bestuur aan of één van de aanwezige competitiespelers op dat moment.
  • De meeste ziekenfondsen geven een tussenkomst voor de beoefening van een sportactiviteit en betalen een deel van het lidgeld terug. Klik hier om het juiste formulier te downloaden, vul het in en laat het ondertekenen door een bestuurslid.

Competitieploegen 2021-2022

Al wie daar zin in heeft, kan deelnemen aan de competitie. Elk seizoen stellen we ploegen opnieuw samen, zodat alle gegadigden kunnen aansluiten bij een team van hun niveau. Dit jaar treden we met tien ploegen aan, zowel in de provinciale als in de Liga reeksen

ploegen

disciplines

competitiespelers

wedstrijden

Dames

1D2e Liga AJanaResultaten & Ranking
2D1e Provinciale AFranResultaten & Ranking

Heren

1H2e Liga AGeoffreyResultaten & Ranking
2H1e Provinciale AGuillaumeResultaten & Ranking
3H3e Provinciale AMichielResultaten & Ranking
4H3e Provinciale DFrederikResultaten & Ranking
5H4e Provinciale DKarelResultaten & Ranking

Gemengd

1G3e Liga BEmmelieResultaten & Ranking
2G1e Provinciale ABavoResultaten & Ranking
3G2e Provinciale BArneResultaten & Ranking

Ons leietoernooi

Hoe deelnemen?

Inschrijven kan vanaf midden december. Je vindt hier dan de link naar de inschrijvingspagina.

Goed om weten: enkel knock-out, dubbel (zaterdag) en gemengd dubbel (zondag) in poule.

Nationaal kwalificatietoernooi
Klassementen 1 – 12

Onze 27e editie vindt dit seizoen plaats op:
zaterdag 29 januari 2022 (9 – 22 u.)
zondag 30 januari 2022 (9 – 18 u.)

Locatie: Sporthal OCP De Pinte

Waarom deelnemen?

Het gezelligste toernooi van Oost-Vlaanderen en ver daarbuiten!

Uitgebreide catering,
een unieke tombola &