Speelmomenten

Op woensdag, donderdag en zondag is er vrij spel voor volwassenen, telkens voor spelers van alle niveaus. We spelen altijd, ook tijdens de schoolvakanties. Enkel wanneer de sporthallen gesloten zijn (in juli en op feestdagen), moeten we noodgedwongen afhaken.

DagUrenSporthalTerreinen
Woensdag20.00 – 23.00 u.De Pinte12 terreinen (20.00 – 22.00 u.)
8 terreinen (22.00 – 23.00 u.)
Donderdag20.30 – 23.00 u.Latem8 terreinen (20.30 – 23.00 u.)
Zondag20.00 – 22.00 u.De Pinte4 terreinen*

*Op zondagavond spelen onze competitieploegen thuis, waardoor er van de 12 voorziene terreinen minstens 4 worden voorbehouden voor vrij spel.

Hoe werkt het in de praktijk?

Tijdens de speelmomenten kom je en vertrek je wanneer je wil. Je wacht gewoon tot je met z’n vieren aan de kant staat, loopt een terrein op en speelt een wedstrijdje. Na afloop verlaat je het veld en stel je nieuwe teams samen. 

Ben je nieuw in de club? Aarzel dan zeker niet om mensen aan te spreken en je aan te sluiten bij een groepje. Bij ons speelt iedereen met iedereen!

Enkele gouden regels

Iedereen helpt met het opzetten van de netten. Wie als laatste op een derde van de zaal speelt, ruimt de netten op.

Als alle terreinen bezet zijn en er spelers wachten, worden wedstrijden sowieso gestopt na twee sets (ook als er geen winnaar is).

Opdat zoveel mogelijk mensen kunnen spelen, spelen we vooral dubbel-wedstrijden. Er wordt alleen enkel gespeeld wanneer er terreinen vrij zijn, meestal later op de avond.

Na het sporten wordt er nagekaart in de cafetaria. Wie een douche neemt, maakt meer kans op een traktatie.

Lidgeld recreant

Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de lidgelden voor de verschillende spelersgroepen bij recreanten. Personen met een beperking en 55-plussers betalen minder, om het sporten bij iedereen aan te moedigen.

Recreant

€105

Recreant
met een beperking

€95

Betalingsgegevens

Overschrijven doe je op onderstaand rekeningnummer, met als mededeling “lidgeld” en je naam

IBAN: BE60 3900 1032 2370
BIC: BBRUBEBB

Ook goed om te weten

  • De bovenstaande tarieven gelden voor een volledig seizoen (1 augustus tot 31 juli). Wie na 1 januari inschrijft, betaalt minder. Mail in dat geval naar het ons secretariaat voor meer concrete informatie.
  • Betaal je lidgeld voor de start van het seizoen, anders ben je niet verzekerd!
  • Plastic shuttles worden door de club voorzien en zijn dus inbegrepen in het lidgeld. Wil je met veren shuttles spelen, dan moet je die zelf meebrengen.
  • De meeste ziekenfondsen geven een tussenkomst voor de beoefening van een sportactiviteit en betalen een deel van het lidgeld terug. Klik hier om het juiste formulier te downloaden, vul het formulier in en laat het ondertekenen door een bestuurslid of trainer.

Ons recreantentoernooi

Via deze link of door te mailen naar recreanten@badmintonclublatemdepinte.be met vermelding club, telefoon, disciplines (HD, DD, GD), voornaam & naam speler 1 en 2, ervaring (sterk, goed, matig, weinig) en klassement van de spelers indien van toepassing. Inschrijven kan tot 12 november. Let op: je inschrijving is pas geldig na bevestiging per e-mail door de toernooiorganisatie

Zondag 19 november 2023
Sporthal OCP De Pinte

Voormiddag
Dames dubbel (aanvang 9 u. stipt)
Heren dubbel (aanvang 9 u. stipt)
Namiddag
Gemengd dubbel
(aanvang 13.30 u. tot 18 u.)

Enkele praktische zaken:

  • Poules worden samengesteld op basis van ingestuurde inschrijvingen
  • Inschrijvingsgeld: €7/discipline; €12 voor 2 disicplines; te betalen aan de kassa.
  • Shuttles (Yonex Mavis 300) ten laste van de speler of te koop in de zaal
  • 12 terreinen; zwarte sportzolen verboden
  • Naturaprijzen voor alle winnaars & finalisten van elke poule!